Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

rss

Voor het eerst in haar geschiedenis heeft Gate terminal twee LNG-tankers gelijktijdig terug geladen met vloeibaar aardgas (LNG).

lees verder

• Nederlandse terminal groeit uit tot im- en exportterminal voor vloeibaar aardgas (LNG)

• Beladingsstation voor overslag van vloeibaar aardgas in...

lees verder

Voor het eerst in haar geschiedenis heeft Gate terminal een LNG-tanker geladen met vloeibaar aardgas (LNG). Op 6 september is de “Coral Methane”...

lees verder

Eneco heeft de eerste small scale LNG-levering bij Gate terminal gepland voor september 2013.

lees verder

Op 7 juli 2013 is de “Coral Energy”, een tanker met vloeibaar aardgas (LNG) afgemeerd bij Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam.

lees verder

Op 20 april 2013 is de ‘Al Khuwair’, een tanker met vloeibaar aardgas (LNG) aangemeerd bij Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam.

lees verder

N.V. Nederlandse Gasunie (Gasunie) en Koninklijke Vopak N.V. (Vopak), hoofdaandeelhouders van Gate terminal, maken de benoeming bekend van Dick Meurs...

lees verder

Gate terminal op de Rotterdamse Maasvlakte draait op volle toeren om zoveel mogelijk aardgas toe te leveren aan het Nederlandse gastransportnet.

lees verder

Tijdens de European Gas Conference te Wenen is Gate terminal uitgeroepen tot ‘LNG Project of the Year’.

lees verder

Gas Transport Services (GTS) in the Netherlands has recently announced a new open season for additional grid capacity as of October 2017.

lees verder

Artikel 1 tot 10 van 36

1

2

3

4

Volgende >